سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

النجباء عراق مسئولیت حمله به حیفا را بر عهده گرفت

النجباء عراق مسئولیت حمله به حیفا را بر عهده گرفت سخنگوی جنبش النُجَباء عراق تاکید کرد که بمباران حیفا پیام روشنی به تل آویو خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین الموسوی»، سخنگوی جنبش نُجَباء عراق در سخنانی درباره بمباران حیفا گفت: «این پیام روشنی است که محور مقاومت از اهداف راهبردی خود در منطقه دست بر نمی‌دارد.»

 

الموسوی گفت: مقاومت می‌تواند این نبرد را برای مدت طولانی مدیریت کند، زیرا توانایی‌هایی دارد که آن را قادر می‌سازد در زمان طولانی جنگ داشته باشد.

 

سخنگوی جنبش نجبا همچنین افزود: «هدف قرار دادن حیفا پیامی از سوی مقاومت است که می‌تواند به مناطقی فراتر از آن دست یابد. ما یک هدف روشن داریم و آن این است که نقشه آمریکا در منطقه را به هم بزنیم و تلاش‌های دشمن صهیونیستی در غزه را منحرف کنیم. ما در مورد یک هدف لحظه‌ای صحبت نمی‌کنیم، بلکه در مورد یک سیستم یکپارچه برای مقابله با آنچه آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند صحبت می‌کنیم.»

 

روز گذشته نیز، شبکه عبری زبان کان اعلام کرد که تل آویو تا این لحظه هیچ نشانه‌ای دال بر کوتاه آمدن حماس از خواسته و شرط اساسی خود ندیده است.

 

در این گزارش گفته شده که شرط اصلی حماس، توقف کامل جنگ در غزه قبل از ورود به مذاکرات برای مبادله اسرا است.

 

همزمان، گردان‌های مجاهدین صحنه‌هایی از رصد نیروهای اشغالگر اسراییلی در داخل خانه‌ای در منطقه تل الهوا در شهر غزه و هدف قرار دادن آن‌ها با راکت ضدزره OG-۷V و به غنیمت گرفتن برخی تجهیزات این نیروها را پخش کرد.

 

الجزیره نیز گزارش داده است که هزینه‌های سنگین جنگ در غزه نتانیاهو را وادار کرده تعطیلی برخی دفاتر دولتی و صرف بودجه آن‌ها برای جنگ را بررسی کند.

 

از سوی دیگر، منابع عبری زبان از حمله راکتی از نوار غزه به شهر اشغالی سدیروت در جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

گفته شده که در پی این حمله، آژیر خطر در سدیروت و برخی شهرک‌های اطراف نوار غزه به صدا درآمده است.

 

گروهان‌های قدس اعلام کرد شهرک اشغالی سدیروت و نیر عام و برخی شهرک‌های مجاور غزه را هدف حمله راکتی گسترده قرار داده است.

 

روز گذشته نیز، گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) اعلام کرد که شهرک‌های صهیونیستی «سدیروت»، «نیرعام» و دیگر شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه را موشک‌باران کرده است.

 

همچنین گردان‌های قدس نظامیان و تجهیزات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه المحطه در مرکز خان‌یونس با خمپاره سنگین هدف قرار داد.

 

گردان‌های قدس فیلمی را از حمله خمپاره‌ای به نظامیان و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در محورهای مختلف پیشروی در شرق خان‌یونس منتشر کرده است.

 

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) نیز اعلام کرد که گروهی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را که در یکی از ساختمان‌های منطقه خزاعه در شرق شهر خان‌یونس سنگر گرفته بودند با بمب ضدنفر هدف قرار داده و این نظامیان را به هلاکت رسانده یا زخمی کرده است.

 

علاوه بر این روز گذشته، مبارزان گردان‌های قسام موفق شدند در اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را با بمب «شواظ» و یک تانک دیگر را با گلوله «یاسین ۱۰۵» هدف قرار بدهند. نظامیان و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در شمال غرب اردوگاه المغازی نیز از سوی گردان‌های قسام با خمپاره سنگین هدف گرفته شد.

 

کمی پیش‌تر نیز گردان‌های قسام اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها با نظامیان صهیونیست در خان یونس درگیر شده و یکی از آنها را به شکل مستقیم به هلاکت رسانده‌اند. قسام همچنین از درگیر شدن مبارزان مقاومت با ۹ نظامی صهیونیست در بنی سهیلا در شرق خان‌یونس و هلاکت و زخمی‌کردن شماری از آنها خبر داد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار